Co-Opting Rok - One Less Bell To Answer

Dags att skaffa hus

Ja det är kanske är dags att skaffa et hus nu? Så att man kan skaffa sig en badtunna att ha på tomten det skulle vara så underbart och det skulle vara så mysigt nu när det är höst. Att kunna värma den och sätta sig och bada lite tillsammans med sina vänner och familj. Ja det finns så mycket kul och så härliga saker som man vill ha och speciellt om man skulle ha ett hus.
Ja det blir mer möjligheter att göra saker om man har större yta att leka med, det finns så mycket vackert som skulle vara kul att kunna förverkliga  om man eder lite större.

Kul med inredning 

Ja det är kul med inredning för det finns så mycket som man kan göra och det finns så många olika stilar som man kan välja bland. Och hade man ett stort hus så vore det kul att ha lite olika stilar i alla rummen. Så att man kan få utlopp för sina olika idéer och stilar som man vill. Men då i olika rum så att det inte blir allt för rörigt. 
Men om jag hade en trädgård så skulle det vara lite extra kul att ha en badtunna, ja det skulle verkligen vara något som jag tror alla i familjen och mina vänner skulle gilla och dom skulle verkligen vilja komma på besök och få njuta lite av den.
Och det hade ju varit så kul om man hade en sån hemma eller om någon annan i familjen hade en. Det kanske blir så längre fram, det skulle vara härligt och kul om det var så. Ja det finns så mycket som är fint och som man skulle vilja ha hemma och det är härligt att det finns så många härliga saker här i världen som skulle vara kul att ha.