Co-Opting Rok - One Less Bell To Answer

Ta hjälp av dom som kan

Ja det är bra att ta hjälp av dom som är duktiga på sitt jobb och som man kan göra det på ett bra sätt. Ja det finns så många som är så duktiga och då är det ju toppen att kunna ta emot den hjälpen av andra så att man slipper att göra det själv när man inte har så stor koll på en viss sak som kanske affärs juridik. Ja då är det toppen att man ringer och ber att få lite hjälp av nån som jobbar som affärsjurist i stockholm så att man kan få den hjälp som man behöver.

Ja det finns många bra och kunniga personer och det är ju toppen

Ja det är så bra att det finns så många som man kan ta hjälp av, är det några som inte kan så kan man ta hjälp av någon annan istället. På det sättet så kan man lära sig mer och man kan få dt ännu bättre än om man hade försökt att få till det på ett eget sätt. Ja då man inte alltid kan och vet allt så är det så mycket smidigare att ta hjälp av dom som är proffs inom sitt område så att det kan bli så bra som det bara går att få det.
Ja det finns många och man kan kolla med andra vilka dom rekommenderar så att man kan få en bra referens till någon som man vet har gjort ett bra jobb tidigare och då kommer att göra ett jättebra jobb nu också. Så känner man inte till någon själv så kan man kolla runt och höra sig för för att ta reda på vem man kan anlita så att det blir till det bästa som man ju vill att det ska bli.
Det är toppen och något att sträva efter.